Budinca de dovlecei


Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei

Imi plac budicile atat cele dulci cat si cele sarate. De fapt orice are oua si branza pentru mine este bun. Sa vedem daca am noroc si cu voi : va place au ba?

Ingrediente:

2 dovlecei2 cepe

250 grame telemea

4 oua

sare , marar,ulei

Se curata si se rad dovleceii pe razatoare, se scurg de zeama. Se curata ceapa si se caleste cu un strop de ulei impreuna cu dovleceii. Se lasa compozitia la racit si se amesteca 4 galbenusuri cu 250 grame telemea rasa, si mararul tocat marunt. Intr-un castron se imbina cele doua compozitii (cea care a fost lasata la racit cu galbenusurile si branza). Albusurile se bat spuma dupa care se incorporeaza cu restul compozitiei amestecand usor de sus in jos.Se adauga o lingurita de praf de copt si se da la cuptor pentru 40 de minute.Minunat de usor si gustos! Poftiti la budinca !
3 Suisses - VIP

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: