Flori de dovlecel umplute


Acum este perioada lor si daca o pierdeti, adio flori de dovlecel. Sunt gustoase flori dovlecel paneumplute cu branza si prajite cu ou si faina. Stiu ca nu sunt chiar extraordinar de sanatoase facute in aceasta varianta, dar o data intr-un an merge. Trebuie neaparat sa incercati, nu sunt deloc greu de facut. Iata ce va trebuie:
Flori de dovlecel umplute :
Ingrediente:
flori de dovlecel vreo 8 la numar
100 de grame de fainaflori de dovlecel
1 ou
unt o lingurita
125 ml lapte
20 ml ulei
1/2 lingurita de drojdie uscata
branza de burduf

Spalam cu mare grija sub un jet de apa rece florile si le tamponam cu un prosop de hartie.

Facem un aluat ca pentru clatite, doar putin mai gros, din ou, faina, lapte si drojdie pe care il punem la frigider 10 minute.

DSCN5033

aluat

Umplem intre timp florile cu branza de burduf, apoi le tavalim in aluatul scos de la rece, si le prajim in uleiul incins in prealabil, in care am aruncat si o lingurita de unt. Sunt nemaipomenite, credeti-ma !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: