Supa de rosii cu usturoi


Cand caldura de afara nu iti da pace, nu vrei sa stai in bucatarie prea mult. O supa de rosii cu usturoi si busuioc este tot ceea ce iti trebuie, ca sa scapi cat mai repede de pe platoul fierbinte al punerii in scena, a unei gustari. Nici ingredientele nu au fost o problema:Supa de rosii

Supa de rosii cu usturoi

Ingrediente:

1 kg rosii

4-5 catei de usturoi

busuioc, sare, piper

2 linguri ulei de masline

1/2 lingurita otet de mere

Se oparesc rosiile si se curata de cotor si pielita.

Usturoiul se curata, se zdrobeste si se caleste putin in cele 2 linguri de ulei de masline aruncate intr-o oala cu 2 minute inainte. Stingeti cu o ceasca de apa si adaugati rosiile, lasand sa fiarba pentru 15-20 minute.

Rosii DSCN5013

Dupa ce au fiert, le zdrobim cu blenderul, potrivim de sare si piper, adaugam otetul si busuiocul taiat marunt si mai lasam sa dea 2-3 clocote.

Se poate servi atat fierbinte cat si rece de la frigider. Sa aveti pofta !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: