Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei

Budinca de dovlecei

Imi plac budicile atat cele dulci cat si cele sarate. De fapt orice are oua si branza pentru mine este bun.Sa vedem daca am noroc si cu voi : va place au ba?

Ingrediente:

2 dovlecei2 cepe

250 grame telemea

4 oua

sare , marar,ulei

Se curata si se rad dovleceii pe razatoare, se scurg de zeama. Se curata ceapa si se caleste cu un strop de ulei impreuna cu dovleceii. Se lasa compozitia la racit si se amesteca 4 galbenusuri cu 250 grame telemea rasa, si mararul tocat marunt. Intr-un castron se imbina cele doua compozitii (cea care a fost lasata la racit cu galbenusurile si branza). Albusurile se bat spuma dupa care se incorporeaza cu restul compozitiei amestecand usor de sus in jos.Se adauga o lingurita de praf de copt si se da la cuptor pentru 40 de minute.Minunat de usor si gustos! Poftiti la budinca !

Leave a comment