Drojdia de bere- o minune

Nu stiu cati dintre voi ati patit-o cu o buba mare si hidoasa numita furuncul? Eram tanara si prihanita, si spre marea mea disperare mi-

Drojdia de bere

Drojdia de bere

a iesit o nenorocire de furuncul. Va dati seama ce disperare, ce chin, ce durere pe capul meu. Intreaga garsoniera in care stateam s-a transformat in valea plangerii. M-am dus disperata la doctor care a propus o analiza la sange si sa asteptam cam o saptamana rezultatul. Nu am mai putut astepta si am sunat-o pe bunica care m-a tratat eficient cu o singura propozitie: Amesteca jumatate de lingurita de drojdie proaspata de bere cu o lingurita de miere de albine si ia de 2 ori pe zi timp de 2 saptamani. Am uitat sa va zic ca eram la al doilea furuncul si toti prietenii ma amenintau ca o sa-mi iasa vreo 9. Bunica a stopat acest proces cu minunata si extraordinara combinatie.
Intre timp am aflat ca patania mea se datora unei lipse acute de vtamine B, care se gaseste din plin in drojdia de bere. Nu spun ca orice furuncul se trateaza asa, pentru ca depinde ce cauza are, la mine insa a functionat perfect.
Mai tarziu m-am documentat si am aflat cum minunatele vitamine B, care daca le iei sub forma de pastile iti dau o pofta de mancare de a-i manca si un porc cu tot cu scroafa, poti sa le iei sub forma de drojdie de bere si vei avea ca supliment pe langa vitamina B urmatoarele minerale :fier, fosfor, potasiu, crom si zinc.
Drojdia de bere, ofera o multime de proteine ce au avantajul de a nu contine colesterol si grasimi, spre deosebire de proteinele gasite in carne.

Drojdia de bere este un aliat de nadejde pentru sistemul imunitar, ajutand la detoxifierea organismului. Aceasta ajuta la reglarea functiilor intestinului si mentine integritatea sistemului nervos, combatand lipsa de concentrare si oboseala fizica si mentala.

Cand vine vorba de frumusetea parului, unghiilor si pielii, drojdia poate fi, de asemenea folosita printr-o masca formata din drojdie, miere de albine si galbenus de ou. Drojdia de bere combate imbatranirea prematura si imbunatateste aspectul pielii, inclusiv in cazurile de acnee.

Suplimentul este, de asemenea, recomandat pentru diabetici, deoarece reduce nivelul de glucoza din sange. Combinata cu alte suplimente, drojdia de bere are actiune energetica si este potrivita pentru sportivi si practicile de activitate fizica, in general.

Atentie! Utilizarea necorespunatoare poate provoca disconfort gastro-intestinal. Drojdia de bere trebuie consumata in cantitati moderate si de preferinta la recomandarea unui specialist.

2 Responses to “Drojdia de bere- o minune”

  1. arakelian Says:

    drojdia (o ciuperca) e minunata. Ceea ce se vinde acum insa sunt culturi selectionate, limitate.
    incearca sa iti produci acasa drojdie ( vezi piinea cu maia).


Leave a comment