Asta-i un fel de mancare savuros. Este unul din preferatele mele, singurul defect al sau fiind, ca se termina rapid. Traista mea inca e plina de la bunici cu dovlecei si vinete, deci trebuie sa profit de ce mai am in ea. Sa vedem, va place?
O altfel de Tortilla
Ingrediente:
300 grame de cartofi
doi dovlecei
o vanata
o ceapa
6 oua
ulei, sare , piper
rosii pentru garnitura
patrunjel tocat marunt
Curatati legumele de coaja, cartofi, dovlecei, vinete si taiati-le in felii subtiri. Puneti cartofii la fiert in apa cu sare, dupa 20 de minute adaugati vanata si dovleceii, lasandu-le inca 5 minute sa fiarba. Rasturnati apa si lasati-le la scurs bine intr-o strecuratoare.
Intre timp curatati si taiati ceapa rondele, puneti-o la calit in ulei incins in prealabil intr-o tigaie. Dupa ce s-a rumenit adaugati restul legumelor fierte si lasati-le sa se patrunda cu aroma cepei si cu uleiul 5 minute. Bateti ouale cu sare si piper, adaugati patrunjelul si turnati-le peste intreaga compozitie din tigaie.
Lasati-le la foc mic, cu capacul pus, 20-25 de minute pana se rumeneste oul. Taiati tortilla ca pe pizza si serviti-o langa felii proaspete de rosii. Eu nu mai pot, deja am mancat tot, voi?
Leave a comment