Briosa aperitiv cu ardei

Briosele cu ardei sunt o inovatie in domeniu. Cele mai reusite aperitive, gustoase si cu un aspect elegant. Puteti sa le decorati cu feliute de ardei, maioneza sau crema de branza, un strop de smantana merge la fel de bine sau asa simple, le puneti la pachet sa le aveti ca gustare. Ingredientele nu sunt multe, dar hranitoare. Ardeiul poate sa fie ardei capia sau ardei gras rosu, dar ies foarte bune si cu ardei copt.

Briose cu ardei

Briose cu ardei

Briose cu ardei copt
Ingrediente
Ingrediente aluat:
5 oua
un borcan de iaurt de baut
o ceasca de lapte
200 g branza de vaci
doi-trei ardei capia rosu
2 cani de faina
un pliculet praf de copt
o lingurita sare
2 linguri ulei de masline

Cele 5 oua se pun intr-un vas mare si se amesteca bine. Iaurtul si laptele se adauga peste oua, apoi uleiul de masline. Branza se paseaza cu furculita si se amesteca in compozitie impreuna cu ardeiul facut pasta la robot sau dat pe razatoarea mica si sarea.

DSCN6728 Briose cu ardei Briose cu ardei

 

 

 

 

 

 

Faina si praful de copt se pun in compozitie si se omogenizeaza totul cu mixerul timp de 2 sau 3 minute.

Briose cu ardei Briose cu ardei Briose cu ardei

 

 

 

 

 

 

Formele se umplu cu compozitia pregatita si se baga in cuptor, la copt 30 de minute pana capata o culoare aurie. Gata, ornam!

Briose cu ardei

Briose cu ardei

Briose cu ardei

Briose cu ardei

Leave a comment