Negresa de post cu visine si nuca

Negresa de post cu visine si nuca

Negresa de post cu visine si nuca

Cea mai rapida prajitura de post pe care o cunosc. Timp de preparare 10 minute, ingrediente simple si usoare, gust excelent, textura pufoasa si cremoasa in acelasi timp, aspect minunat, usor de taiat si servit. Daca nu v-as spune ca e de post nici nu v-ati seama… ce sa mai e prajitura ideala pentru aceasta perioada.

Negresa de post cu visine si nuca
Ingrediente:

4 cani faina
2 cani apa minerala
1 cana si 1/2 zahar
1/2 cana ulei
1 cana nuci macinate
3 linguri de gem(caise, capsuni, visine, prune)
3 linguri cu varf de cacao

1 plic praf de copt
un pumn de visine fara samburi(din visinata, din congelator, sau proaspete)

Toate ingredientele, mai putin cele cateva visine, se amesteca pana la omogenizare intr-un castron incapator.

Negresa de post cu visine si nuca Negresa de post cu visine si nuca Negresa de post cu visine si nuca

 

Se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt si apoi aranjam cate o visina data in prealabil prin zahar, la distanta de 10 centimetri una de alta, pana umplem tava. cam asta a fost toata pregatirea, dam tava la cuptorul incins bine cu putin timp inainte si asteptam cam 30-40 de minute sa se coaca.

Negresa de post cu visine si nuca Negresa de post cu visine si nuca Negresa de post cu visine si nuca

 

 

 

 

 

 
Facem testul cu scobitoarea si daca este gata o savuram….O minunata prajitura de post.

Negresa de post cu visine si nuca

Negresa de post cu visine si nuca

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: