Muschi de vita cu sos de piper verde

Aceasta reteta am invatat-o de la o prietena de-a mea care culmea nu se princepe la gatit.Dar, surprizele vin atunci cand nu te astepti.Am facut-o de multe ori si este delicioasa.Neaparat trebuie sa o incercati si sa-mi spuneti cum v-a iesit.Astept parerile voastre.

Muschi de vita cu sos de piper verdevita cu piper verde

Ingrediente:
-500gr muschi de vitel
-150 grame smantana
-o lingurita mustar de Dijon
-2 linguri boabe de piper verde
-5o de grame de unt
-o lingura de ulei
-sare
-un pahar vin alb

Incingeti uleiul si topiti in el untul. Adaugati carnea in tigaie, mentinand flacara mare, tinand cate 5 minute pe fiecare parte.Da-ti apoi focul la mic, adaugati vinul si mai lasati inca 5 minute pe fiecare parte. Scoateti friptura din tigaie si tineti-o intr-o oala acoperita cu capac. In sosul ramas in tigaie, se toarna smantana si se mentine focul la minim.Se adauga piperul verde si mustarul.Se fierbe 5 minute, se scoate friptura si se adauga si se mai tine 2 minute. Se serveste cu o garnitura de orez langa.

Leave a comment