Cartofi copti impanati

Cartofi copti impanati

Cartofi copti impanati

Daca nu aveti chef de gatit, nici nu trebuie. Puteti apela la varianta mea de cartofi copti care au o pregatire de 10 minute a ingredientelor, dupa care citim o carte asteptand sa se faca. Cartofii copti la cuptor si impanati cu felii de rosii, sunca de pui, branza si usturoi, sunt aratosi si gustosi, satisfacand orice gust si preferinta culinara. Aveti nevoie de :

Cartofi copti impanati
Ingrediente:

4 cartofi mari
o rosie
4 felii sunca de pui
4 felii branza
4 catei usturoi
boia dulce sau iute
sare
o lingura ulei

Spalam bine de tot cartofii, facem o mixtura cu ulei, sare, boia si-i ungem pe toate partile. Taiem cartofii dar nu pana la capat, astfel incat sa rezulte un cartof feliat partial.

Cartofi ulei cu condimente Cartofi

Incingem cuptorul la maxim, feliem usturoiul pe care-l introducem intre feliile de cartof, si-i dam la cuptor, intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu. Dupa 45 de minute feliem rosia, sunca, apoi le introducem intre feliile de cartof. Le mai lasam 20 de minute, dupa care punem si feliile de branza, asteptand inca 5 minute sa se rumeneasca in cuptor. Gata !

Cartofi copti impanati

Cartofi copti impanati

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: