Cartofi copti impanati

Cartofi copti impanati

Cartofi copti impanati

Daca nu aveti chef de gatit, nici nu trebuie. Puteti apela la varianta mea de cartofi copti care au o pregatire de 10 minute a ingredientelor, dupa care citim o carte asteptand sa se faca. Cartofii copti la cuptor si impanati cu felii de rosii, sunca de pui, branza si usturoi, sunt aratosi si gustosi, satisfacand orice gust si preferinta culinara. Aveti nevoie de :

Cartofi copti impanati
Ingrediente:

4 cartofi mari
o rosie
4 felii sunca de pui
4 felii branza
4 catei usturoi
boia dulce sau iute
sare
o lingura ulei

Spalam bine de tot cartofii, facem o mixtura cu ulei, sare, boia si-i ungem pe toate partile. Taiem cartofii dar nu pana la capat, astfel incat sa rezulte un cartof feliat partial.

Cartofi ulei cu condimente Cartofi

Incingem cuptorul la maxim, feliem usturoiul pe care-l introducem intre feliile de cartof, si-i dam la cuptor, intr-o tava acoperita cu folie de aluminiu. Dupa 45 de minute feliem rosia, sunca, apoi le introducem intre feliile de cartof. Le mai lasam 20 de minute, dupa care punem si feliile de branza, asteptand inca 5 minute sa se rumeneasca in cuptor. Gata !

Cartofi copti impanati

Cartofi copti impanati

Leave a comment